Afișez 1 - 12 din 83 de rezultate

 

Lenjerii pat bumbac

Lenjeria de pat este un cadou versatil si util, si, este intotdeauna necesara pentru intreaga familie, pentru copii, oaspeti, deoarece nimeni nu doarme pe saltele goale. Cea mai obisnuita tesatura pentru lenjerii de pat este bumbacul, inul fiind mai potrivit pentru sezoanele fierbinti. De asemenea, cu tot luxul sau, matasea pare rece si alunecoasa pentru multi. In functie de densitate, aceste lenjerii bumbac pot fi de mai multe tipuri: calico, satin, percale. Dintre acestea, senzatia de caldura si confort o confera bumbacul  satinat, care este moale si neted la atingere, adesea fiind folosit pentru coaserea seturilor de lenjerii de pat pentru copii.

Controlul climatizarii

Pentru atmosfera din camera exista aparate de aer conditionat, iar sub patura - materialul din care este cusuta lenjeria de pat. Bumbacul Percale mentine un echilibru optim de temperatura si umiditate: daca este cald si corpul transpira, percale absoarbe umezeala si impiedica racirea corpului. La urma urmei, corpul se raceste numai cand umiditatea ramane pe piele si se evapora singura.

Alb ca zapada

In sortimentul de lenjerii de pat exista in principal lenjerii bumbac de culoare alba care vin in contrast cu tesatura patului. Textilele albe creeaza un aspect elegant si proaspat al dormitorului. In plus, culoarea nu se estompeaza,  iar in contrast cu marginea patului, pare delicata si frumoasa atat in ​​fotografii cat si in viata.

Versatilitatea

Seturile de lenjerii bumbac cu design laconic sunt usor de combinat unele cu celelalte, astfel incat sa poti cumpara cu usurinta piese suplimentare: fete de perna, cearsafuri de pat sau cearsafuri plic, atat pentru tine cat si pentru a fi facute cadou.

Ingrijire usoara

Lenjeria de pat din bumbac este usor de spalat, iar calitatea ridicata o va ajuta sa reziste la mai mult de o mie de clatiri. In plus, se usca usor, iar pe pat creeaza impresia ca a fost apretata.